ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با هیئت ایرانی: در پی برقراری بهترین روابط با ایران هستیم

رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با هیئت ایرانی: در پی برقراری بهترین روابط با ایران هستیم رئیس جمهور لبنان که میزبان وزیر خارجه و رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بود، تأکید کرد که بیروت قصد دارد بهترین روابط را با تهران داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، جوزف عون رئیس جمهور لبنان امروز یکشنبه میزبان هیئتی از جمهوری اسلامی ایران بود که در این هیئت محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و عباس عراقچی وزیر امور خارجه در آن حضور داشتند.

رئیس جمهور لبنان در این دیدار گفت که این کشور به دنبال بهترین روابط با تهران است؛ زیرا این روابط به سود دو کشور و دو ملت است.

وی در عین حال تأکید کرد که لبنان برای دفاع از مسئله فلسطین، هزینه بسیار زیادی داده است و به همین دلیل امیدواریم که برای حل این مسئله، راهکار عادلانه‌ای پیدا شود.

رئیس جمهور لبنان ضمن استقبال از نتایج نشست اخیر ریاض درباره فلسطین گفت: در این نشست بر راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین تاکید شده است و ما نیز از این مسئله حمایت می‌کنیم.

قالیباف نیز ضمن ابراز سلام مسعود پزشکان رئیس جمهور اسلامی ایران به جوزف عون، از وی دعوت کرد که به صورت رسمی به تهران سفر کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک انتخاب جوزف عون به عنوان رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: تمامیت ارضی لبنان و حاکمیت این کشور بسیار اهمیت دارد و ایران آماده است به همراه کشور‌های عربی و اسلامی در بازسازی لبنان مشارکت داشته باشد.

وی همچنین گفت جمهوری اسلامی خرسند است لبنان را یک کشور با ثبات، امن و پیشرفته ببیند؛ «لذا ما از هر تصمیمی استقبال خواهیم کرد که لبنان به دور از مداخله خارجی در امور خود اتخاذ کند.

رئیس جمهور لبنان نیز گفت که این کشور طی دهه‌های گذشته لبنان فرماندهان و ربهران بسیاری را از دست داده است و در طی جنگ اخیر اسرائیل شهدایی برای دفاع از لبنان و ثبات کشور از بین ما رفتند.

وی در عین حال گفت که لبنان از جنگ در سرزمین خود خسته شده و بهترین مقابله با هرگونه تجاوزی اتحاد مردم لبنان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار