مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با هیئت ایرانی: در پی برقراری بهترین روابط با ایران هستیم

رئیس جمهور لبنان که میزبان وزیر خارجه و رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بود، تأکید کرد که بیروت قصد دارد بهترین روابط را با تهران داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، جوزف عون رئیس جمهور لبنان امروز یکشنبه میزبان هیئتی از جمهوری اسلامی ایران بود که در این هیئت محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و عباس عراقچی وزیر امور خارجه در آن حضور داشتند.

رئیس جمهور لبنان در این دیدار گفت که این کشور به دنبال بهترین روابط با تهران است؛ زیرا این روابط به سود دو کشور و دو ملت است.

وی در عین حال تأکید کرد که لبنان برای دفاع از مسئله فلسطین، هزینه بسیار زیادی داده است و به همین دلیل امیدواریم که برای حل این مسئله، راهکار عادلانه‌ای پیدا شود.

رئیس جمهور لبنان ضمن استقبال از نتایج نشست اخیر ریاض درباره فلسطین گفت: در این نشست بر راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین تاکید شده است و ما نیز از این مسئله حمایت می‌کنیم.

قالیباف نیز ضمن ابراز سلام مسعود پزشکان رئیس جمهور اسلامی ایران به جوزف عون، از وی دعوت کرد که به صورت رسمی به تهران سفر کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک انتخاب جوزف عون به عنوان رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: تمامیت ارضی لبنان و حاکمیت این کشور بسیار اهمیت دارد و ایران آماده است به همراه کشور‌های عربی و اسلامی در بازسازی لبنان مشارکت داشته باشد.

وی همچنین گفت جمهوری اسلامی خرسند است لبنان را یک کشور با ثبات، امن و پیشرفته ببیند؛ «لذا ما از هر تصمیمی استقبال خواهیم کرد که لبنان به دور از مداخله خارجی در امور خود اتخاذ کند.

رئیس جمهور لبنان نیز گفت که این کشور طی دهه‌های گذشته لبنان فرماندهان و ربهران بسیاری را از دست داده است و در طی جنگ اخیر اسرائیل شهدایی برای دفاع از لبنان و ثبات کشور از بین ما رفتند.

وی در عین حال گفت که لبنان از جنگ در سرزمین خود خسته شده و بهترین مقابله با هرگونه تجاوزی اتحاد مردم لبنان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار